Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Πάτρα: Πέθανε κορίτσι 2 ετών - Είχε διαγνωστεί και με κορωνοϊό

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο θάνατος ενός κοριτσιού 2 ετών το οποίο είχε διακομιστεί εσπευσμένα από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημίου Πατρών, διασωληνωμένο.

Τα αίτια θανάτου της 2χρονης είναι αδιευκρίνιστα και έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροτομής για να διαπιστωθεί τι οδήγησε στον θάνατο του παιδιού, σύμφωνα με το thebest. 

Το παιδί διασωληνώθηκε στο «Καραμανδάνειο» και διακομίστηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όπου δόθηκε μάχη μέχρι και χθες που κατέληξε.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί δεν παρουσίαζε εικόνα πνευμονίας ή αναπνευστικής ανεπάρκειας, συμπτώματα που συνδέονται δηλαδή με τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λευκάδα: Άγρια συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ νεαρών - Σοβαρά τραυματίας στο νοσοκομείο ένας 23χρονος

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών για προσωπικές διαφορές, σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λευκάδα. Στη διάρκεια του επεισοδίου, ένας 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτ...

Φλώρινα: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση οικονομικής απάτης μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, υπόθεση απάτης και παράνομης πρόσβασης σε σύστημα πληροφοριών ή δεδομένων, που τελέστηκε τέλη Νοεμβρίου 2023, σε π...

Φόρτωση άρθρων...