Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Πάτρα: Σφραγίζεται το ακίνητο της σπιτονοικοκυράς των Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου

Mετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, σφραγίζεται το ακίνητο της σπιτονοικοκυράς των Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Σήμερα, το Ειρηνοδικείο Πατρών απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, ενώ αποφασίστηκε και η σφράγιση του σπιτιού της, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες που επικαλούνται τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. 

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ζητώντας τα κλειδιά, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην οδό Μπιζανίου και να καταγράψουν τα κινητά περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται εντός της κατοικίας.

Η αίτηση συζητήθηκε την Παρασκευή, ωστόσο, δικηγόρος της πλευράς Κούτρα μπήκε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου και, όπως ισχυρίζονται, πήρε προσωπικά αντικείμενα της άτυχης Τζωρτζίνας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μαζί με την μητέρα της και συγγενικά πρόσωπα πήγαν στο ακίνητο, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία, γιατί όπως ανέφεραν ο ένας εκ των δικηγόρων, που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.

Γι’ αυτόν τον λόγο αυτό κατέθεσαν μηνύσεις τόσο η οικογένεια Πισπιρίγκου, όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.news.

Η απόφαση ορίζει συμβολαιογράφο, ο οποίος είναι ο αρμόδιος για τη διαδικασία της σφράγισης του σπιτιού.

Εφ’ όσον ο συμβολαιογράφος το επιλέξει, μπορεί στη διαδικασία της σφράγισης να κληθεί και να παρίσταται αστυνομικός. Πάντως, μέχρι τώρα παραμένει άγνωστο, εάν αυτό θα συμβεί.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Τραγωδία στο Μάτι: Φυλάκιση από 3 έως 111 έτη στους έξι ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Ποινές φυλάκισης από 3 έως 111 έτη επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στους έξι ενόχους για το Μάτι ωστόσο εκτιτέα είναι μόνο τα 5 έτη. Ακόμα, ανακοινώθηκε ότι οι ...

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Φόρτωση άρθρων...