Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Πάτρα: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα σαλμονέλας επτά μαθητές παιδικού σταθμού

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Πάτρα, καθώς επτά παιδιά διακομίστηκαν στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων με συμπτώματα σαλμονέλας.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από τους γονείς τους, με τους γιατρούς να τα υποβάλλουν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, σύμφωνα με το tempo24.news. 

Πρόκειται για μαθητές παιδικού σταθμού της Ναυπάκτου, με τα συμπτώματα να εμφανίζονται σχεδόν ταυτόχρονα σε όλα τα παιδιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά εισήχθησαν αφυδατωμένα και με θετικούς δείκτες λοίμωξης στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στο tempo24.news ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ,  κ. Καρβέλης, ανέφερε ότι άμεσα ενημερώθηκαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και ότι ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, προκειμένου να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι υγειονομικοί έλεγχοι στον χώρο του παιδικού σταθμού.

Πρόκειται για παιδιά ηλικίας 2 έως 4 ετών, τα οποία ανταποκρίνονται στην αγωγή που τους χορηγείται.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αλλάζει ριζικά η μετακίνηση στην Αθήνα με τη Γραμμή 4 του Μετρό - Έρχονται 15 νέοι σταθμοί

Περίπου 340 χιλιάδες επιβάτες αναμένεται να εξυπηρετούνται καθημερινά με την Γραμμή 4 του Μετρό η οποία όταν θα ολοκληρωθεί, περίπου το 2029, θα αλλάξει ριζικά το κυκλοφοριακό στην...

Κωμωδία ή δ…Ράμα – Ο Αλβανός Πρωθυπουργός ήρθε, είδε, μίλησε και εξαφανίστηκε (Video&Photos)

Το σόου του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, στην Αθήνα έλαβε τέλος. Η ομιλία του Αλβανού Πρωθυπουργού στο Γαλάτσι «συνοδεύτηκε» με τραγούδια, χορό και χορωδίες . Ο Έντι Ρ...

Φόρτωση άρθρων...