Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Πάτρα: Συμπλοκή σε γνωστό κλαμπ με ξυλοδαρμό στρατιωτικών

Ελλάδα

Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε γνωστό κλαμπ στο κέντρο της Πάτρας, με πληροφορίες του tempo24.news να αναφέρουν ότι ξυλοκοπήθηκαν στρατιωτικοί.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6:30 η Αστυνομία ειδοποιήθηκε, καθώς άτομα που εργάζονται στην «πόρτα» του μαγαζιού χτύπησαν πελάτες, οι οποίοι αποδείχτηκε πώς ήταν στρατιωτικοί.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως προκλήθηκε επεισόδιο μεταξύ τους και οι «πορτιέρηδες» τους επιτέθηκαν με αποτέλεσμα οι στρατιωτικοί να καταγγείλουν ξυλοδαρμό.

Δύο περιπολικά της ΕΛΑΣ, καθώς και όχημα της Ασφάλειας βρέθηκαν στο σημείο, ωστόσο, οι στρατιωτικοί δεν θέλησαν να υποβάλλουν μήνυση και έτσι δεν υπήρξαν συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο χάρος βγήκε παγανιά: Οδηγός μετά από σύγκρουση, σκορπάει τον τρόμο στον Καρέα (βίντεο)

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη την Δευτέρα 22 Απριλίου στον περιφερειακό του Καρέα, στο ύψος της Καισαριανής, όπου οδηγός τράκαρε το όχημά του και συνέχιζε να οδηγεί μ...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 30 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Αργυρή, Αργυρούλα, Ρούλα, Αργυρώ Ασημάκης, Ασημίνα, Ασημένια, Μένια, Μίνα Μαλαματή, Μάλα, Μαλαματένια, Ματίνα Δονάτος, Δονάτα,...

Φόρτωση άρθρων...