Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Πάτρα: Τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στη μητέρα της

Ελλάδα

Την περασμένη Παρασκευή επισκέφτηκαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού την Παρασκευή η μητέρα της, Ελένη και η αδελφή της, Δήμητρα. 

Η 33χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, μια υπόθεση που έχει συνταράξει την Πάτρα και το πανελλήνιο.

Την ίδια ώρα στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται και οι θάνατοι της Ίριδας και της Μαλένας.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη μιλώντας στο STAR και την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και απαντώντας στο τι της είπε η κόρη της, υποστήριξε τα εξής: «Η Ρούλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορεί να το δεχτεί ότι είναι εκεί».

Η μητέρα της 33χρονης πρόσθεσε ότι η Ρούλα της είπε: «Μαμά βγάλε με, είναι άδικο που είμαι εδώ. Αυτό ζητάει σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία που έχω μαζί της».

«Από κάποια πράγματα έχει καταρρεύσει γιατί δεν τα περίμενε. Από εκεί και πέρα, της είπα να κάνει υπομονή και όλα θα γίνουν», πρόσθεσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βόλος: Νεκρός 66χρονος με τραύμα στο κεφάλι από καραμπίνα στο σπίτι που έμενε στον Αλμυρό

Σοκ επικρατεί στην περιοχή του Αλμυρού, καθώς εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του 66 χρονος, ο οποίος έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετική καραμπίνα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο ...

Το Βόρειο Σέλας έφτασε και στην Ελλάδα (Photos)

Σπάνια «εμφάνιση» στον ουρανό της Αθήνας έκανε το Βόρειο Σέλας, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρής Κολυδάς. «Ήρθε...

Φόρτωση άρθρων...