Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Πάτρα: Τι κατέθεσαν η μητέρα και ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ελλάδα

Για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας κλήθηκαν να καταθέσουν οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής, που βρέθηκε χθες στην Κάτω Αχαΐα.

Η μητέρα της 33χρονης κατηγορούμενης, Ελένη Λεγάτου, όσο και ο πατέρας της Ανδρέας Πισπιρίγκος, βρέθηκαν αμφότεροι στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας, έπειτα από κλήση που δέχτηκαν από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση.

Προηγήθηκε η κατάθεση της Ελένης Λεγάτου και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία, μετά από περίπου τέσσερις ώρες, ακολούθησε ο Ανδρέας Πισπιρίγκος.

Οι ερωτήσεις που δέχθηκε η Ελένη Λεγάτου από τους αστυνομικούς αφορούσαν στη ζωή της ίδιας και της κόρης της, πώς ήταν ως μητέρα η Ρούλα.

Ακόμα, ερωτήθηκε για το ποια ήταν η σχέση της 33χρονης με τον Μάνο Δασκαλακη και εάν θα μπορούσε να βλάψει τα παιδιά της.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Ρούλα Πισπιρίγκου να έκανε κακό στα παιδιά της», απάντησε η μητέρα της 33χρονης.

Ακόμα, η Ελένη Λεγάτου έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την παιδική ηλικία της κατηγορούμενης και το πρόγραμμα διατροφής και ξεκούρασης των τέκνων της.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε στον κοινό βίο του εν διαστάσει πλέον ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, απαντώντας στη μια και μοναδική ερώτηση που φέρεται να της έγινε σχετικά με το εάν υπήρχαν διαπληκτισμοί μεταξύ τους.

Η μητέρα της 33χρονης μίλησε για το περιστατικό που σημειώθηκε λίγες ώρες πριν τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας.

Τότε που ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως παραδέχθηκε και στην προ ημερών πολύωρη κατάθεση του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), «σήκωσε χέρι στη Ρούλα», χτυπώντας τη δύο φορές στο πρόσωπο, προτού φύγει από το σπίτι της οδού Μπιζανίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να καταθέσουν και ο πατριός της κατηγορούμενης, ωστόσο μέχρι και τώρα δεν έχει λάβει κλήση από τις Αρχές.

Τι ανέφερε η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη

Από την ημέρα της γνωριμίας του Μάνου και της Ρούλας μέχρι και τους θανάτους των τριών εγγονών της μίλησε η μητέρα του 30χρονου στην κατάθεση, που έδωσε χθες το απόγευμα στην Πάτρα, στους άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Το «μυστικό ραντεβού» με τους αστυνομικούς επιβεβαιώθηκε σε επικοινωνία που είχε η «Πελοπόννησος» με τον Δημήτρη Καράμπελα, δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Φόρτωση άρθρων...