Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Ζευγάρι ηλικιωμένων με κορωνοϊό «έφυγε» με πέντε μέρες διαφορά

Ελλάδα

Μια οικογενειακή τραγωδία, που μοιάζει με σενάριο δραματικής ταινίας, εκτυλίχθηκε στην Πάτρα για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που και οι δύο εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, νοσήλευτηκαν, αλλά στο τέλος «έφυγαν» και οι δύο με διαφορά πέντε ημερών.

Τόσο η 72χρονη σύζυγος, όσο και ο άνδρας της εμφάνισαν σοβαρά συμπτώματα και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία και στη συνέχεια η διασωλήνωσή τους. Από το Νοσοκομείο του Ρίου και το "Άγιος Ανδρέας" έδιναν χωριστά ο καθένας μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν, αν και οι δύο ήταν εμβολιασμένοι πλήρως και μάλιστα προγραμμάτιζαν να κάνουν και την τρίτη δόση.

Στις 24 Νοεμβρίου κατέληξε η 72χρονη γυναίκα και μόλις πέντε ημέρες μετά, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ακολούθησε και ο 75χρονος σύζυγός της, σύμφωνα με πληροφορίες του  tempo24.news.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η κόρη τους έχει προσβληθεί από τη νόσο -όπως και η υπόλοιπη οικογένειά της- και δεν κατάφερε να πει το τελευταίο «αντίο» στους γονείς της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο «Ιταλός» του ΠΑΣΟΚ

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης, σε ηλικία 73 ετών. Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Ήταν γνω...

Πάτρα: Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του

Από θαύμα σώθηκε μαθητής λυκείου στην Πάτρα, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία καθώς ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο «κουτί» στις σκάλες του σχολικού συγκ...

Καιρός: Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη, αλλά έρχεται νέο κύμα από Κυριακή - 30άρια από Δευτέρα

Ένα επικίνδυνο κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης και ζέστης επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη χώρα, ενώ το φαινόμενο αναμένεται να ξεκινήσει να υποχωρεί από το απόγευμα της Πέμπτης. Σ...

Φόρτωση άρθρων...