Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Πέντε συλλήψεις σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Κορωπί

Ελλάδα

Αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες χθες, Κυριακή 27 Μαρτίου 2022, σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Στην επιχειρησιακή δράση συμμετείχε προσωπικό από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, τη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, την Υπηρεσία Εναέριων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας και τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διενεργήθηκε έλεγχος σε 13 άτομα και δύο οχήματα ενώ πραγματοποιήθηκαν έξι προσαγωγές.

Συνελήφθησαν πέντε άτομα, από τα οποία δύο για διατάραξη κοινής ησυχίας, ένα για μη έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και δύο για καταδικαστικές αποφάσεις (ανυπότακτος και απόφαση κάθειρξης 8 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών).

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε πέντε οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε ηχεία στερεοφωνικού συγκροτήματος μεγάλης ισχύος, τη νόμιμη κατοχή των οποίων αδυνατούσαν να δικαιολογήσουν οι ιδιοκτήτες των οικιών στα οποία βρέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Κρωπίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Φόρτωση άρθρων...