Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Πέραμα: Στα χέρια του Θεοδωρικάκου το πόρισμα για τους επτά αστυνομικούς – Ανακοινώσεις μέτρων τη Δευτέρα

Ελλάδα

Παραδόθηκε σήμερα, Παρασκευή, στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, το πόρισμα του πειθαρχικού ελέγχου και της επιχειρησιακής αξιολόγησης για το περιστατικό που σημειώθηκε στο Πέραμα, κατά τη διάρκεια του οποίου έχασε τη ζωή του ένας 18χρονος Ρομά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Θεοδωρικάκος την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου θα ανακοινώσει σχέδιο μέτρων και κατευθύνσεων για την ουσιαστική βελτίωση της αποτελεσματικότητας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεοδωρικάκος είχε ζητήσει από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας «να προχωρήσει κατεπειγόντως πειθαρχικός έλεγχος και ταυτοχρόνως πλήρης επιχειρησιακή αξιολόγηση της δράσης της ΕΛ.ΑΣ στο γνωστό αιματηρό γεγονός το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Πέραμα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κλειστά τα καταστήματα λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς - Ποια λειτουργούν

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Τρίτη του Πάσχα -λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς- τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, ωστόσο κάποια καταστήματα θα είναι κ...

Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της σχολικής περιόδου: Πότε θα γίνουν οι ενδοσχολικές εξετάσεις και πότε οι Πανελλαδικές

Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για την ημέρα λήξης των μαθημάτων για τα γυμνάσια και τα λύκεια, καθώς επίσης και για την ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024, με τους...

Φόρτωση άρθρων...