Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Περιστέρι: Ένοπλη ληστεία σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος

Ελλάδα

Στιγμές αγωνίας και τρόμου βίωσε χθες Τετάρτη (8/3) μία υπάλληλος καταστήματος ανταλλαγής συναλλάγματος στο Περιστέρι όταν είδε ξαφνικά μπροστά της έναν άνδρα να κρατά όπλο και να της ζητά να του παραδώσει τα χρήματα που είχε στα ταμεία της.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα συνέβησαν χθες γύρω στις 19.00 το απόγευμα. Ο δράστης, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, προσποιούμενος υπάλληλο εταιρείας ταχυμεταφορών, εισήλθε στο κατάστημα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε την 24χρονη υπάλληλο.

Στη συνέχεια ερεύνησε τον χώρο και, σύμφωνα με πληροφορίες, αφαίρεσε 2.480 ευρώ, 4.131 δολάρια Αμερικής και 4.285 λίρες Αγγλίας, ενώ στη συνέχεια έγινε καπνός. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...