Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Πέθανε εν πλω 41χρονος υποπλοίαρχος

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σε πλοίo εν πλω, καθώς 41χρονος υποπλοίαρχος άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αφότου το «Πρέβελη», στο οποίο εργαζόταν, απέπλευσε από το λιμάνι του Πειραιά.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης, όταν ο 41χρονος υποπλοίαρχος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία την ώρα που το πλοίο έχει αναχωρήσει από το λιμάνι, σύμφωνα με λιμενικές πηγές.

Αμέσως ο καπετάνιος ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή του Πειραιά ζητώντας την άμεση επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι αλλά και την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, cretapost.gr.

Το πλοίο έδεσε με ασφάλεια στον Πειραιά και οι διασώστες του ασθενοφόρου παρέλαβαν τον 41χρονο μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή με τους γιατρούς να μην μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.

Μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο ο 41χρονος, το πλοίο απέπλευσε εκ νέου για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του προς τα λιμάνια Μήλου – Θήρας – Ανάφης – Σητείας – Κάσου – Καρπάθου – Διαφανίου – Χάλκης – Ρόδου.

Στο πλοίο επέβαιναν 262 επιβάτες, 56 Ι.Χ οχήματα, 54 Φ/Γ οχήματα και 11 Δ/Κ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βραυρώνα: «Δεν ήξερα ότι στη σακούλα υπήρχε νεκρό βρέφος», ισχυρίζεται ο 23χρονος πατέρας

Αντιμέτωποι με την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού βρίσκονται οι νεαροί γονείς του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή στη Βραυρώνα. Ο...

Αλλάζει ριζικά η μετακίνηση στην Αθήνα με τη Γραμμή 4 του Μετρό - Έρχονται 15 νέοι σταθμοί

Περίπου 340 χιλιάδες επιβάτες αναμένεται να εξυπηρετούνται καθημερινά με την Γραμμή 4 του Μετρό η οποία όταν θα ολοκληρωθεί, περίπου το 2029, θα αλλάξει ριζικά το κυκλοφοριακό στην...

Φόρτωση άρθρων...