Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Πέθανε η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή

Είχε αναβάλει τον εμβολιασμό της μετά από σχετική συνεννόηση με τον γυναικολόγο της και προκειμένου να προηγηθεί ο τοκετός. 

Ελλάδα

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό η Παρθένα Κουτμερίδου. Η 38χρονη κατέληξε στην κλινική της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό.

Η κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του «Αγίου Λουκά» Θεσσαλονίκης για περισσότερο από έναν μήνα. Η Πάττυ, όπως τη φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, ήταν έγκυος στον 7ο μήνα, όταν νόσησε με κορωνοϊό. 

Εισήχθη στο Ιπποκράτειο, όμως λόγω της εγκυμοσύνης της διακομίστηκε στον «Άγιο Λουκά». 

Οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική και έδιναν μάχη να κρατήσουν στη ζωή και την μητέρα. Δυστυχώς, όμως η Παρθένα Κουτμερίδου δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί.

Οι δικοί της έκαναν έκκληση για αίμα τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή η 38χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, είχε αναβάλει τον εμβολιασμό της μετά από σχετική συνεννόηση με τον γυναικολόγο της και προκειμένου να προηγηθεί ο τοκετός. 
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

Φόρτωση άρθρων...