Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Πέθανε ο 2χρονος Νικόλας από την Κρήτη που έδινε μάχη μετά από τροχαίο

Ελλάδα

Την τελευταία του πνοή άφησε ο μικρός Νικόλας, το δύο ετών αγοράκι, που νοσηλευόταν από τις 28 Ιανουαρίου στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, εξαιτίας τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε στις στροφές της Λυγαριάς Ηρακλείου στην Κρήτη.

Το όχημα στο οποίο επέβαινε το άτυχο αγοράκι, με τη μητέρα και τη γιαγιά του, συγκρούστηκε με βαν, που οδηγούσε 38χρονος άνδρας, το οποίο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο ΙΧ.

Από τη σύγκρουση είχε τραυματιστεί σοβαρά το δυο ετών παιδί και η 59χρονη γιαγιά του, η οποία ήταν και η οδηγός του οχήματος, που επίσης εξέπνευσε πριν από λίγες ημέρες στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Ελαφρύτερα είχε τραυματιστεί η μητέρα του αγοριού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσπρωτία: 17χρονος πέθανε από έμφραγμα

Στο πένθος έχει βυθιστεί οικογένεια στη Θεσπρωτία, καθώς πέθανε την ώρα που κοιμόταν ένας 17χρονος. Ο 17χρονος πέθανε από έμφραγμα, ενώ πριν από λίγα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή κ...

Διαβόητος αρχηγός τουρκικής συμμορίας συνελήφθη στην Αθήνα μετά από συνεργασία ΕΥΠ - τουρκικών Αρχών

Συνελήφθη στην Αθήνα ο αρχηγός της διαβόητου κυκλώματος οργανωμένου εγκλήματος «Bayğaras», η βάση του οποίου βρίσκεται στα Αδανά της Τουρκίας. Η σύλληψη έγινε στους Αμπελόκηπους. ...

Φόρτωση άρθρων...