Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Φθιώτιδα: Πέθανε ο 30χρονος που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι στο Μόδι

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 30χρονος Πακιστανός, που είχε δεχθεί επίθεση με τσεκούρι στη Φθιώτιδα.

Ο 30χρονος Πακιστανός, έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από ομοεθνή του στο σπίτι που έμεναν στο Μόδι του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας. Ο άτυχος νεαρός άνδρας κατέληξε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Λαμίας από τα βαρύτατα τραύματα που έφερε στο κεφάλι.

Ο 30χρονος δούλευε στην περιοχή, όπως και άλλοι Πακιστανοί και διέμενε στο ίδιο σπίτι με τουλάχιστον άλλα έξι άτομα, ανάμεσά τους και ένας 37χρονος που φέρεται να του κατάφερε και το δολοφονικό χτύπημα.

Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, που προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές ομοεθνών του, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Οι πέντε από αυτούς ζούσαν στο ίδιο σπίτι με τον 30χρονο, όπως και ένας 37χρονος τον οποίο υπέδειξαν ως τον άνθρωπο που του έδωσε το δολοφονικό χτύπημα με το τσεκούρι στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ενεργοποιείται άμεσα η ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία για τους 5.000 εποχικούς εργάτες γης

Την Αίγυπτο, χώρα-«κλειδί» για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής πίεσης, επισκέπτεται από χθες ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης. Ο κ. Καιρίδης πραγματοπ...

Δολοφονία στον Βύρωνα: «Καταφύγιο» στο Ντουμπάι είχε βρει το 32χρονο θύμα - Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Στο Ντουμπάι είχε βρει καταφύγιο ο 32χρονος, αλβανικής καταγωγής, που την Πέμπτη έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, μέσα στο αυτοκίνητό του, μπροστά στα μάτια της 37χρονης συντρόφου τ...

Φόρτωση άρθρων...