Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Αμαλιάδα: Πέθανε ο 93χρονος που ζούσε στο αυτοκίνητο με την κόρη του (Photos)

Ελλάδα

Έφυγε χθες από τη ζωή ο υπερήλικας από την Αμαλιάδα που για πολλούς μήνες «ζούσε» με την κόρη του στο αυτοκίνητο έπειτα από έξωση που τους είχε γίνει.

Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν τέτοιες που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με το patrisnews.

«Έφυγε πικραμένος και με την αίσθηση της εγκατάλειψης», ανέφερε στην εφημερίδα «Πατρίς» άνθρωπος που βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας βοηθώντας όπως μπορούσε.

«Στενοχωριέμαι γιατί έφυγε έτσι. Από αυτήν την κατάσταση έφυγε», μονολογούσε η κόρη του όταν χθες βράδυ στο νοσοκομείο την ενημέρωσαν για τον θάνατό του.

Η πενιχρή σύνταξη του 93χρονου, ο οποίος για χρόνια ήταν μετανάστης, ήταν το μοναδικό εισόδημα που διέθεταν. Τα χρήματα δεν έφταναν για φάρμακα και διατροφή. Τα χρέη αυξάνονταν και ακολούθησε η έξωση.

Ένα παλιό και μικρό αυτοκίνητο έγινε το νέο τους «σπίτι». Σχεδόν έναν χρόνο έμεναν σε ένα αυτοκίνητο όπου το καλοκαίρι «ψήνονταν» και τον χειμώνα πάγωναν.

Αμαλιάδα: Πέθανε ο 93χρονος που ζούσε στο αυτοκίνητο με την κόρη του
Αμαλιάδα: Πέθανε ο 93χρονος που ζούσε στο αυτοκίνητο με την κόρη του

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Ανοιχτά την Κυριακή

Ξεκινάει σήμερα, 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Το ωράριο που προτείνουν οι ε...

Φόρτωση άρθρων...