Κυριακή
26 Μαρτίου 2023

Πετράλωνα: Τι δηλώνουν τα δύο αδέρφια που «έπεσαν» θύματα βιασμού από τον ίδιο τους τον πατέρα (Video)

Ελλάδα

Για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη της φρικτής υπόθεσης στα Πετράλωνα, η 22χρονη που κατήγγειλε μαζί με τον 17χρονο αδελφό της τον πατέρα τους για βιασμό μίλησαν στο «Live News» στο  MEGA.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε»

«Τώρα η υπόθεση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Έχουμε κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι μας κι εμείς. Ελπίζω τώρα με αυτή την κίνηση που έγινε να προχωρήσουν λίγο πιο γρήγορα τα πράγματα», δηλώνει η 22χρονη, που έπεσε θύμα βιασμού από τον πατέρα της.

Από τη δική του πλευρά ο πατέρας των παιδιών με αποκλειστικές δηλώσεις του στο «Live News» δηλώνει αθώος και πως τίποτα από όσα τον κατηγορούν δεν ισχύει: «Είμαι αθώος, δεν έχει συμβεί τίποτα από αυτά για τα οποία κατηγορούμαι. Έχουν παρασυρθεί τα παιδιά μου από εξωτερικό παράγοντα και αυτό θα το καταδείξει και η δικαιοσύνη».

Ο άνθρωπος που κατονομάζει ως ενορχηστρωτή της συκοφάντησης του είναι ο ποιητής που μίλησε χθες στο «Live News». «Προφανώς και δεν φταίνε μόνο οι αρχές. Φταίνε και αυτοί που γνωρίζουν και δεν μιλούν και πρώτη από όλους η μητέρα» είχε πει ο ποιητής και συγγραφέας στο MEGA.

«Αισθάνονται αυτόν τον άνθρωπο (σ.σ. λογοτέχνη) σαν συγγενή τους. Δεν έχουν κάποιον άλλον στενό συγγενή που να τα στηρίζει» αναφέρει η δικηγόρος της 22χρονης.
Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που ο 17χρονος λέει πως τον βοήθησε να βγει από την κόλαση που ζούσε μέσα στο σπίτι. Ο άνθρωπος που του εξήγησε πως τίποτα από όσα ζούσε ήταν φυσιολογικά.

«Τα θεωρούσα όλα φυσιολογικά»

«Με επιμελήθηκε ηθικά, δίνοντάς μου να καταλάβω ότι υπάρχει το σωστό και το λάθος, το καλό και το κακό. Οι κινήσεις του σώματός μου, ήταν όλες κινήσεις που μιμούνταν σεξουαλικές στάσεις και ενέργειες, αφού έτσι είχα γαλουχηθεί. Ο άνθρωπος αυτός μου έδινε να καταλάβω ότι αυτά δεν είναι ωραία πράγματα, δεν είναι φυσιολογικά πράγματα για ένα παιδί και προσπαθούσε πολύ για να με κάνει να του εμπιστευτώ τι ακριβώς βιώνω και γιατί λειτουργώ όπως λειτουργώ. Το ίδιο ενδιαφέρον έδειξε και για τις αδελφές μου», δηλώνει το 17χρονο αγόρι.

Ωστόσο, ψυχολόγος διορισμένη από την ανακρίτρια δεν είχε εντοπίσει περίεργες συμπεριφορές στα παιδιά που να την υποψιάσουν για πιθανή σεξουαλική κακοποίηση.

Διορίστηκε από την ανακρίτρια και εξέτασε όλη την οικογένεια. Από την επαφή της ψυχολόγου με τα παιδιά, δεν προέκυψαν στοιχεία που να καταδεικνύουν ότι τα ανήλικα είχαν υιοθετήσει περίεργες συμπεριφορές, διαφορετικές από αυτές που έχουν συνομήλικά τους παιδιά. Στο εσωτερικό της οικογένειας υπήρχαν έντονες διενέξεις και διαφορές. Ήταν μία οικογένεια που είχε εσωτερικά προβλήματα.

«Να ζητήσουμε συγγνώμη στην επιστήμονα που μίλησε το παιδί θαρραλέα… γιατί λέει ότι δεν είχε την συμπτωματολογία που ήθελε να δει σε ένα κακοποιημένο παιδί», δήλωσε ο νομικός σύμβουλος των παιδιών, Σπύρος Χαριτάτος.

Όπως αποκάλυψε χθες ο λογοτέχνης μετά από παράκληση της μητέρας των παιδιών, ο πραγματογνώμονας που είχε κληθεί να ερευνήσει στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα δύο αδέρφια, πήγε στο δικό του το σπίτι και όχι στης οικογένειας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...