Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Ξέφυγε η κατάσταση στην Πιερία: Αρνητές του κορωνοϊού πέρασαν χειροπέδες σε διευθυντή Γυμνασίου

Ο διευθυντής του σχολείου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. «Προκλητικές και απαράδεκτες τέτοιες συμπεριφορές», τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Επίθεση από πέντε αντιεμβολιαστές – αρνητές του κορωνοϊού δέχθηκε ο διευθυντής του Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας.

Ομάδα ατόμων, που παρουσιάστηκε ως «θεματοφύλακες του Συντάγματος» το πρωί πήγε στο σχολείο, άρπαξε τον διευθυντή, του έβαλε χειροπέδες και τον οδήγησε στη Διεύθυνση Αστυνομίας της Πιερίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα των ατόμων αντιδρά στα μέτρα στα σχολεία και στη χρήση μάσκας. Ο διευθυντής του σχολείο με μώλωπες στα χέρια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας.

Ο δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας, εκτιμά ότι αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι από την περιοχή. «Ο τέλειος παραλογισμός οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», ανέφερε στο ραδιόφωνο «status» ο δήμαρχος.

Το προεδρείου της ΕΛΜΕ Πιερίας επισκέπτεται αυτή την ώρα τον διευθυντή του σχολείου. «Τον περικύκλωσαν τα πέντε άτομα και του έβαλαν χειροπέδες», είπε στον «Status» ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών, Χρήστος Αντωνίου, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο διευθυντής του σχολείου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ για την επίθεση που δέχθηκε από τους αρνητές, «θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Το σοβαρό επεισόδιο έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια γονέων και καθηγητών οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Θεοδωρικάκος: «Προκλητικές και απαράδεκτες τέτοιες συμπεριφορές»

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, για το επεισόδιο στην Πιερία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 35χρονος στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη – Εκκρεμούσε ένταλμα σε βάρος του

Ένας 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη. Ο αλλοδ...

Φόρτωση άρθρων...