Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Πιερία: Στον ανακριτή οι 11 συλληφθέντες για την αρπαγή του διευθυντή Γυμνασίου

Ελλάδα

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η «αρπαγή» του διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας. Οι έντεκα συλληφθέντες περνούν σήμερα το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθούν.

Οι αυτοαπακολούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασαν τη νύχτα κρατούμενοι στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας μετά από την προσαγωγή τους στον εισαγγελέα όπου τους αποδόθηκαν οι κατηγορίες  της αρπαγής από κοινού, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, της διατάραξης της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, της απλής σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Οι  δέκα εξ αυτών αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid test για κορωνοϊό, προκειμένου να μεταφερθούν στον εισαγγελέα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ξεχωριστή δικογραφία για απείθεια.

Κατά τη μεταγωγή τους ένας εκ των συλληφθέντων έκανε λόγο για «ψεύτικες κατηγορίες» και κάλεσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να παρέμβει για την «παράνομη κράτησή» τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ουρές χιλιομέτρων για τους εκδρομείς του Πάσχα που επιστρέφουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα. Οι εκδρομείς του Πάσχα επιστρέφουν στις μεγάλες πόλεις και από σήμερα το πρωί μέχρι το βράδυ θα κορυφωθεί η επιστ...

Φόρτωση άρθρων...