Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Πήλιο: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο της 58χρονης τουρίστριας

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της 58χρονης Γερμανίδας στη Μηλίνα Πηλίου. Οι Αρχές δεν μπορούν ακόμη να αποκλείσουν κανένα από τα σενάρια για το πώς έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα, εάν δηλαδή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για δυστύχημα από αδέσποτη σφαίρα.

Το σπίτι όπου διέμενε η 58χρονη με τον εν διαστάσει σύζυγό της βρίσκεται σε απομακρυσμένο και ερημικό σημείο, όπου δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας ώστε να διαπιστωθεί εάν κάποιο άτομο έστησε καρτέρι στην άτυχη γυναίκα και την πυροβόλησε πισώπλατα.

«Περνούσε από εδώ κάθε μέρα, τι κάνετε, πώς είστε, πολύ καλή οικογένεια», αναφέρουν οι γείτονες.

Τόσο η κατάθεση του συζύγου της όσο και των γειτόνων δε φαίνεται να ρίχνουν «φως» για το τι μπορεί να συνέβη.

Ο εν διαστάσει σύζυγός της κατέθεσε ότι κοιμόταν κι ότι όταν πλέον ξύπνησε, διαπίστωσε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή στην αυλή του σπιτιού τους και γι’ αυτό ενημέρωσε την αστυνομία περίπου πέντε ώρες μετά τον θάνατό της.

«Ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Όταν ξύπνησα, της φώναξα αλλά δεν απάντησε. Βγήκα στην αυλή και την είδα πεσμένη στο έδαφος. Δεν είχε τις αισθήσεις της».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κόρες του ζευγαριού κατέθεσαν πως οι δυο τους διατηρούσαν μία πολύ καλή σχέση παρά το γεγονός ότι είχαν αποφασίσει ότι δεν μπορούσαν πλέον να είναι ζευγάρι.

«Με τον σύζυγό της έμενε πηγαινοερχόταν Γερμανία αλλά τα τελευταία χρόνια θα τους έλεγα περισσότερο κατοίκους Μηλίνας παρά Γερμανίας», αναφέρει ο πρόεδρος της κοινότητας, Κωνσταντίνος Γκουζίνης.

Οι Αρχές δεν έχουν αποκλείσει ακόμη το σενάριο του δυστυχήματος. Απαντήσεις ενδεχομένως να δώσουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια, στα οποία έχει σταλεί η σφαίρα για ανάλυση.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε στην Πειραιώς - Στον εισαγγελέα ο 26χρονος οδηγός

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ο 5χρονος τον οποίο χθες βράδυ παρέσυρε ενα διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό ...

Φόρτωση άρθρων...