Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Πήλιο: Μαχαίρωσε 43χρονο μετά από λογομαχία, πήρε τις βαλίτσες του και εξαφανίστηκε

Ελλάδα

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. γιά 35χρονο, που μαχαίρωσε στην κοιλιά άνδρα μετά από λογομαχία σε χωριό του Πηλίου και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο δράστης, αλβανικής καταγωγής μαχαίρωσε έναν 43χρονο συμπατριώτη του και γείτονά του, όταν το βράδυ της Πέμπτης (10/11) ξεκίνησε λογομαχία, λόγω προσωπικών διαφορών, οι τόνοι ανέβηκαν.

Έτσι, κάποια στιγμή ο 35χρονος, μπροστά στα μάτια του πατέρα του, που επίσης βγήκε από το σπίτι να δει τι συμβαίνει, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα τον 43χρονο.

Ο 35χρονος δράστης και ο πατέρας του, αμέσως μετά το επεισόδιο έβαλαν βιαστικά δύο βαλίτσες στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν και παρά τις έρευνες των Αρχών δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα.

Στο σημείο της συμπλοκής και του τραυματισμού δεν κλήθηκε ασθενοφόρο και τον τραυματία μετέφερε στο Νοσοκομείο η σύζυγός του, με ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Η κατάσταση της υγείας του 43χρονου είναι σταθερή, καθώς χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα έπειτα από επίθεση σκύλων σε χώρο στάθμευσης

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε γυναίκα στη Ραφήνα το πρωί της Τετάρτης. Η επίθεση έγινε στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα. Τα ζώα προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα, μ...

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι οι ιδιοκτήτες γηροκομείου μετά τον θάνατο 66χρονου τετραπληγικού από φωτιά

Καταδικάστηκαν οι ιδιοκτήτες ενός κέντρου φροντίδας ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη έπειτα από περιστατικό στο οποίο ξέσπασε φωτιά και έχασε τη ζωή του ένας 66χρονος που φιλοξενούνταν ...

Πάτρα: Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του

Από θαύμα σώθηκε μαθητής λυκείου στην Πάτρα, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία καθώς ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο «κουτί» στις σκάλες του σχολικού συγκ...

Φόρτωση άρθρων...