Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Πήλιο: Περιπέτεια για τρεις εκδρομείς - Χάθηκαν σε μονοπάτι

Ελλάδα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια τριών εκδρομέων που έχασαν τον προσανατολισμό τους ενώ περπατούσαν σε μονοπάτι στο Πήλιο.

Δύο άνδρες και μία γυναίκα αποφάσισαν μετά το χθεσινό πασχαλινό τραπέζι να βγουν μια βόλτα μαζί με το τετράποδό τους και να απολαύσουν τη φύση στο Πήλιο, μεταξύ Ζαγοράς - Πουρίου.

Ωστόσο, κάποια στιγμή βγήκαν εκτός μονοπατιού χωρίς να το καταλάβουν, με αποτέλεσμα να χαθούν, σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Οι τρεις εκδρομείς επικοινώνησαν έντρομοι στις 20:35 με το 112 και ενημέρωσαν για την κατάστασή τους, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην ΕΜΑΚ Λάρισας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, το Αστυνομικό Τμήμα Ζαγοράς και την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ζαγοράς.

Η επιχείρηση ξεκίνησε γύρω στις 21:00 με τους διασώστες να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους εκδρομείς μέχρι και τις 23:00, όταν εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη Ζαγορά.

Και οι τρεις ήταν καλά στην υγεία τους, αν και αρκετά τρομαγμένοι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη άνδρας για φωτιά στον Κάλαμο Αττικής

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν σήμερα αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο συλλ...

Πασαλιμάνι: Η στιγμή που εντοπίζουν νεκρό τον 31χρονο αστυνομικό μετά την κατάρρευση του κτιρίου – Εικόνες-σοκ

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτιρίου στο Πασαλιμάνι και τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, ...

Φόρτωση άρθρων...