Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Πισπιρίγκου: Διορισμό συνηγόρου προς υποστήριξη της κατηγορίας θα ζητήσει ο Δασκαλάκης στη δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ελλάδα

Τον διορισμό συνηγόρου προς υποστήριξη της κατηγορίας μέσω της διαδικασίας για παροχή νομικής βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος, θα ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που ξεκινά την Παρασκευή σχετικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος και Δημήτρης Καράμπελας, οι οποίοι κάνουν λόγο για λύση που κατέστη «μονόδρομος», καθώς «λόγω της έκθεσής του στην υπόθεση, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει εργασία, γεγονός που τον οδήγησε σε σοβαρότατες οικονομικές δυσκολίες».

Οι δικηγόροι του πρώην συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρα των τριών κοριτσιών, που έχασαν αιφνίδια την ζωή τους στην Πάτρα, σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Ο εντολέας μας Εμμ. Δασκαλάκης, όσον αφορά την δίκη που ξεκινάει αύριο (10-11-2023) σχετικά με τους θανάτους των θυγατέρων του Ίριδας και Μαλένας, θα αναγκαστεί να ζητήσει το διορισμό συνηγόρου προς υποστήριξη της κατηγορίας (την οποία ήδη έχει δηλώσει απ’ το στάδιο της ανάκρισης) μέσω της διαδικασίας για παροχή νομικής βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος.

Η λύση αυτή κατέστη μονόδρομος, εξαιτίας του ότι, λόγω της έκθεσής του στην υπόθεση, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει εργασία, γεγονός που τον οδήγησε σε σοβαρότατες οικονομικές δυσκολίες.

Συνεχίζουμε να του παρέχουμε τη στήριξη και τη νομική μας συνδρομή, και φυσικά συνεχίζεται η εκ μέρους μας εκπροσώπησή του στην υποστήριξη κατηγορίας για το θάνατο της Τζωρτζίνας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιώς: Πέντε άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα έγ...

Greek Mafia: Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία 8 συλληφθέντων για δολοφονίες και εμπρησμούς

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία των 8 συλληφθέντων για συμμετοχή σε σπείρα της Greek Mafia, που κατηγορούνται για δολοφονίες, βόμβες και εμπρησμούς. Οι συλλήψεις ξ...

Φόρτωση άρθρων...