Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Με παρατάει, μέχρι χθες έλεγε άλλα ο Μάνος Δασκαλάκης»

Ελλάδα

Τις δηλώσεις του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, σχολίασε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου, η όπου κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Λυπάμαι, αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο», είπε η 33χρονη για τον Μάνο Δασκαλάκη. «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα», πρόσθεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Νωρίτερα, σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μαζί με τους δικηγόρους του και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, ωστόσο τα στοιχεία είναι αδιάσειστα», ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Αρμόδιος, Αρμόδης Μεθόδιος Αργύρης, Αργύριος, Αργυρή, Αργυρούλα, Ρούλα, Αργυρώ, Ασημίνα Ολυμπία, Ολυμπιάδα, Ολύμπω, Ολύμπη, Όλι...

Πάτρα: Εξαφανίστηκαν πέντε αδέλφια από το νοσοκομείο στο Ρίο – Eίχαν μεταφερθεί εκεί με εισαγγελική εντολή

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα, καθώς πέντε παιδιά εξαφανίστηκαν από το νοσοκομείο στο Ρίο όπου είχαν μεταφερθεί μετά από εισαγγελική εντολή, καθώς αφαιρέθηκε από τους γονείς τ...

Φόρτωση άρθρων...