Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Πισπιρίγκου: Τι ζητά με εξώδικα που έστειλε σε ιατροδικαστές

Στην αντεπίθεση περνά η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τους θανάτους των τριών παιδιών της, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Μέσω του δικηγόρου της έστειλε εξώδικες προσκλήσεις-δηλώσεις προς τους ιατροδικαστές Νικόλαο Καρακούκη, Νικόλαο Καλόγρηα, Χρήστο Ευτυχιάδη, Γρηγόρη Λέων και Χαρά-Χαϊδω Σπηλιοπούλου.

Με τα εξώδικα η 34χρονη, που είναι προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, καλεί τους ιατροδικαστές να απαντήσουν σε συγκεκριμένες ιατροδικαστικού και παθολογοανατομικού περιεχομένου ερωτήσεις, «οι οποίες αφορούν στην απουσία εκ μέρους τους ιατροδικαστικών και παθολογοανατομικών εξετάσεων, που δεν έκαναν πριν από τις γνωμοδοτήσεις και δήθεν επιστημονικές τους απόψεις και εργαστηριακές προσεγγίσεις με τις οποίες την κατέστησαν κατηγορούμενη και την κατέστρεψαν», όπως αναφέρει ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας.

Ειδικά για τον Γρηγόρη Λέων, στο εξώδικο αναφέρεται πως «έχετε εμφανιστεί αυτόκλητος σε δεκάδες τηλεοπτικές εκπομπές και έχετε παραχωρήσει εκατοντάδες συνεντεύξεις κι ενώ μέχρι πρότινος ήσασταν παντελώς άγνωστος στην ελληνική κοινωνία, εκμεταλλευόμενος τη δραματική και καταστροφική δι’ εμέ υπόθεση, η οποία αποτέλεσε δημιούργημα μόνο συγκεκριμένων τηλεοπτικών εκπομπών, καταστήσατε τον εαυτό σας έναν πασίγνωστο πλέον ιατροδικαστή, αποκρύπτοντας σκοπίμως ότι δεν είστε τακτικός ιατροδικαστής, ισχυριζόμενος την ίδια στιγμή ότι είστε Πρόεδρος των Ιατροδικαστών».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρει στο εξώδικο προς τον Γρηγόρη Λέων ότι «με συκοφαντήσατε και με διασύρατε, καταπατώντας το τεκμήριο της αθωότητάς μου σε συνεργασία με τους κ.κ. Καρακούκη, Καλόγρηα και Σπηλιοπούλου, με την τελευταία μάλιστα είστε στενοί φίλοι από την εποχή που εξεταστήκατε ως απόφοιτος του Ιταλικού Πανεπιστημίου και επιθυμούσατε να αποκτήσετε την ειδικότητα του ιατροδικαστή» και προειδοποιεί ότι «θα καταθέσω μήνυση σε βάρος σας και θα σας ενάγω προκειμένου να λάβω από εσάς αποζημίωση 1.000.000 ευρώ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη, αλλά έρχεται νέο κύμα από Κυριακή - 30άρια από Δευτέρα

Ένα επικίνδυνο κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης και ζέστης επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη χώρα, ενώ το φαινόμενο αναμένεται να ξεκινήσει να υποχωρεί από το απόγευμα της Πέμπτης. Σ...

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...