Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Να έρθει ο Μάνος Δασκαλάκης σε επισκεπτήριο να ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας»

Ελλάδα

Μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη απηύθυνε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι προσφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού. 
Η 33χρονη κάλεσε τον εν διαστάσει σύζυγό της να πάει στο σωφρονιστικό κατάστημα και να τη δει. «Αν θέλει να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας», αναφέρει η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το Star.

Έπειτα από τον εντοπισμό κεταμίνης στην 9χρονη Τζωρτζίνα, αλλά και την έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν ίχνη ασφυξίας, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. 

«Δεν σκότωσα εγώ τα παιδιά μου», επανέλαβε η 33χρονη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραδέχεται ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. 

«Ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο είχα βρεθεί με ένα άτομο», είπε και υποστηρίζει ότι έχει μηνύματα από τον πρώην σύζυγό της, που της λέει να βρει έναν καλό άνθρωπο.

Τι «έδειξε» η έρευνα στο κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου 

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου. Οι Αρχές ερευνούν για τυχόν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον τρόπο που βρέθηκε η κεταμίνη και χορηγήθηκε στη μικρή Τζωρτζίνα, από την οποία επήλθε ο θάνατός της.

Η 33χρονη έχει δεχτεί κλήσεις από απόρρητο αριθμό μία μέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τον Alpha, άνθρωποι που έχουν γνώση των ερευνών αναφέρουν πως οι κλήσεις την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας ίσως «ξεκλειδώσουν» το μυστικό που θα «δέσει» την υπόθεση και θα δώσει στοιχεία και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών.

Σχετικά με τα κινητά, το ρεπορτάζ αναφέρει πως μερικά ήταν παλιά και κάποια νεότερα, ενώ σε ένα από αυτό, εκείνο που χρησιμοποιούσε τελευταία η κατηγορούμενη μητέρα, βρέθηκαν κάποιες κλήσεις μία ημέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και δύο ώρες μετά από αυτόν

«Έχει δεχτεί κλήσεις από απόρρητο αριθμό μία μέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας και έκανε η ίδια δύο κλήσεις μετά τον θάνατο της μικρής, σε τηλέφωνα τα οποία δεν αντιστοιχούν σε κάποιο τηλέφωνο οικογενειακού περιβάλλοντος ή ευρύτερου περιβάλλοντος που να είναι στη γνώση των αρχών», ανέφερε δημοσιογράφος του Alpha.

Τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στη μητέρα της

Την περασμένη Παρασκευή επισκέφτηκαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού την Παρασκευή η μητέρα της, Ελένη και η αδελφή της, Δήμητρα. 

Η 33χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, μια υπόθεση που έχει συνταράξει την Πάτρα και το πανελλήνιο.

Την ίδια ώρα στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται και οι θάνατοι της Ίριδας και της Μαλένας.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη μιλώντας στο STAR και την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και απαντώντας στο τι της είπε η κόρη της, υποστήριξε τα εξής: «Η Ρούλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορεί να το δεχτεί ότι είναι εκεί».

Η μητέρα της 33χρονης πρόσθεσε ότι η Ρούλα της είπε: «Μαμά βγάλε με, είναι άδικο που είμαι εδώ. Αυτό ζητάει σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία που έχω μαζί της».

«Από κάποια πράγματα έχει καταρρεύσει γιατί δεν τα περίμενε. Από εκεί και πέρα, της είπα να κάνει υπομονή και όλα θα γίνουν», πρόσθεσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αθήνα - Από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών

Πολλοί πολίτες επέλεξαν να περάσουν τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα εκτός Αθήνας. Μία από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών είναι η φετινή για το Πάσχα. Από το πρωί της...

Φόρτωση άρθρων...