Το μπάχαλο συνεχίζεται και μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Basket League.
Συγκεκριμένα, ο ΕΣΑΚΕ αναμένεται να καλέσει έκτακτη σύσκεψη και είναι πολύ ορατό το ενδεχόμενο να αναβληθούν μέχρι νεωτέρας τα playoffs, που βάσει προγραμματισμού επρόκειτο να αρχίσουν στο τέλος της εβδομάδας.
Σύντομα αναμένεται επίσημη ενημέρωση από τη λίγκα.
Για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια εκτός δυάδας και Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 είχαμε να δούμε και τους δύο «αιώνιους» εκτός της πρώτης δυάδας της κανονικής περιόδου της Basket League, αφού ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 3ος και ο Ολυμπιακός 6ος!
Για την ιστορία τη σεζόν 1990-91, ο Άρης είχε κατακτήσει την πρωτιά, με τον ΠΑΟΚ να τερματίζει στη δεύτερη θέση.
Οι «πράσινοι» και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την 7η και την 8η θέση αντίστοιχα στην κανονική περίοδο, με τους Πειραιώτες να μένουν μάλιστα εκτός Ευρώπης!
Nα σημειωθεί πως επί εποχής ΕΣΑΚΕ (1992-93) δεν είχαμε δει ποτέ και τους δύο «αιώνιους» να μένουν εκτός της πρώτης δυάδας.
ΠΗΓΗ: filathlos.gr
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις