Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Πνιγμένος μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε 31χρονος ποδοσφαιριστής (Photos)

Ο Νίκος Τσουμάνης εντοπίστηκε νεκρός στο αμάξι του στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Σε εξέλιξη έρευνα από τις Αρχές.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης στη Θεσσαλονίκη. Ο ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε στο αμάξι του το πρωί στην περιοχή της Καλαμαριάς, χωρίς σφυγμό και παρά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της περιοχής δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Στο σημείο έσπευσαν το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής, που εκτιμούν ότι ο θάνατός του ήταν «ασφυκτικός», δηλαδή πιθανότατα προήλθε ύστερα από πνιγμό. Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών, ενώ διεξάγεται προανάκριση. 

Το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν από το απόγευμα της Δευτέρας και μάλιστα είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του. Από τις Αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα ως προς τις συνθήκες θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ποδοσφαιριστή αναζητούσε από χθες το απόγευμα και η φίλη του, καθώς δεν κατάφερνε να μιλήσει μαζί του.

Σήμερα νωρίς τα ξημερώματα σε μια περιπολία της αστυνομίας εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του στη μαρίνα της Νέας Κρήνης. Όταν οι αστυνομικοί έριξαν φως με τον φακό τους μέσα στο αυτοκίνητο, είδαν τον άνδρα να έχει στον λαιμό του τρία tie wrap.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, ο ποδοσφαιριστής είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό, πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, και πως ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Νίκος Τσουμάνης: Είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του
Ο Νίκος Τσουμάνης  εντοπίστηκε νεκρός στο αμάξι του στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Σε εξέλιξη έρευνα από τις Αρχές.
Νίκος Τσουμάνης: Σοκ με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή

Στο παρελθόν ο Νίκος Τσουμάνης αγωνίστηκε στον Άρη, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Ξάνθη, την Κέρκυρα, τον Πανθρακικό και τη Βέροια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό.

Πνιγμένος μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε 31χρονος ποδοσφαιριστής
Ο Νίκος Τσουμάνης  εντοπίστηκε νεκρός στο αμάξι του στην περιοχή της Καλαμαριάς. Οι αστυνομικές Αρχές «βλέπουν» δολοφονία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Φόρτωση άρθρων...