Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Ποια η κατάσταση της υγείας του 14χρονου που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα

Ελλάδα

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 14χρονος με καταγωγή από την Άρτα, ο οποίος κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα στις γειτονιές των Ιωαννίνων.

Το παιδί υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο τον παρέλαβε λιπόθυμο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» της πόλης. 

Το συγκεκριμένο νοσοκομείο δεν έχει νευροχειρουργούς και καλύπτεται από το Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων, όπου το παιδί διεκομίσθη διασωληνωμένο με ασθενοφόρο και αφού πρώτα είχε διαγνωστεί η εγκεφαλική αιμορραγία στο «Χατζηκώστα».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο. Ο 14χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αλλά λόγω έλλειψης δυνατότητας υποστήριξης από ΜΕΘ Παίδων στην Ήπειρο, έγινε αεροδιακομιδή  στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» σε σταθερή κατάσταση.

Οι θεράποντες γιατροί και οι νοσηλευτές έχουν επικεντρωθεί στη φροντίδα του 14χρονου, καθώς οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Ο θερμότερος Απρίλιος σε Θεσσαλία, Πελοπόννησο και Αιγαίο τα τελευταία 15 χρόνια

Ο θερμότερος Απρίλιος των τελευταίων 15 ετών ήταν ο φετινός για Θεσσαλία, Πελοπόννησο και νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη η θερμοκρασία ανέβηκε έως και 12 βαθμούς παραπάνω από τα...

Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο - Πώς θα κινηθούν τις επόμενες ώρες τα Μέσα Μεταφοράς

Ποικίλα μηνύματα και εργασιακά αιτήματα περιελάμβανε η ατζέντα της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης για την Εργατική Πρωτομαγιά, της οποίας οι διαδηλώσεις ολοκληρώθηκαν πριν από ...

Φόρτωση άρθρων...