Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Ποινική δίωξη σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη για την επίθεση στην πρώην σύντροφό του

Ελλάδα

Ποινική δίωξη ασκήθηκε από την εισαγγελία σε βάρος του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Έπειτα από την άσκηση της δίωξης ο τραγουδιστής, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από μήνυση της συντρόφου για ξυλοδαρμό, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο, από το οποίο έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα. 

Το δικαστήριο άφησε ελεύθερο τον κατηγορούμενο με τους όρους να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του κάτω των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Την ώρα που αποχωρούσε τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι «Είναι βαριές οι κατηγορίες εις βάρος σας;» και εκείνος απάντησε: «Είναι βαριές... Δεν έχω καμία σχέση».

Ο τραγουδιστής κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων, λίγο μετά τις 12, απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους με ειρωνικό υφός λέγοντας τους «βρε καλώς τα παιδάκια».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου «πώς ήταν το βράδυ σας στα κρατητήρια», ο Θέμης Αδαμαντίδης απάντησε «όπως ήταν το δικό σας και καλύτερο».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Προκήρυξη για επίθεση σε τράπεζα φέρεται να βρέθηκε στο κινητό του 38χρονου που συνελήφθη στην Πάτρα

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στην Πάτρα, και κατηγορείται για συμ...

Θεσσαλία: Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών σε οδικές, σιδηροδρομικές και σχολικές υποδομές

Το σχέδιο αποκατάστασης των ζημιών σε οδικές, σιδηροδρομικές και σχολικές υποδομές στη Θεσσαλία από τις σφοδρές κακοκαιρίες «Daniel» και του «Elias». Το μήνυμα ανάταξης της Θεσσ...

Αφρικανική σκόνη: Αυξημένη προσέλευση ασθενών στα επείγοντα με βήχα και δύσπνοια

Αυξημένη προσέλευση ασθενών με αναπνευστικά προβλήματα στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών στα νοσοκομεία παρατηρείται τις τελευταίες ώρες λόγω της αφρικανικής σκόνης. Τα κυριότ...

Φόρτωση άρθρων...