Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Πολυχρονόπουλος: Δεν έχω παίξει σε τζόγο χρήματα του «Άλλου Ανθρώπου»

Κατηγορηματικός ότι δεν έχει πάρει χρήματα από το ταμείο του «Άλλου Ανθρώπου» για να τα παίξει σε τυχερά παιχνίδια εμφανίστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη o Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

«Τα χρήματα του «Άλλου Ανθρώπου» πήγαιναν όλα στον «Άλλο Άνθρωπο», δεν έχω πάρει ούτε δέκα σεντς», είπε στο Star ο  δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας, απαντώντας στις ερωτήσεις αν χρησιμοποιούσε τα χρήματα που έμπαιναν στους λογαριασμούς για να τα παίξει στον τζόγο.

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι «η αλήθεια θα φανεί» σε ότι αφορά τη διαχείριση των χρημάτων που έμπαιναν στους δύο λογαριασμούς (σ.σ. της μητέρας του και του γαμπρού του) και ότι δεν περίμενε ποτέ μετά από 13 χρόνια κοινωνικής δράσης να βρεθεί κατηγορούμενος. 

Ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας επανέλαβε ακόμα ότι τις κάρτες από τους δύο λογαριασμούς τις διαχειριζόταν ο ίδιος και ότι δεν διαθέτει άλλον ατομικό λογαριασμό. «Δεν έχω ούτε θυρίδες, ούτε ομόλογα ούτε παπάκι» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε.

Αναφερόμενος στο πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες που αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα», ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ανέφερε επίσης ότι «δεν έχει καταλάβει τι γράφει το πόρισμα και επανέλαβε ότι ποτέ δεν πίστευε πως θα βρεθεί απολογούμενος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρχεται κύμα ζέστης τις επόμενες ημέρες - Μέχρι και 35 βαθμούς θα δείξει ο υδράργυρος

Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία στη χώρα μας σημαντικά ξεπερνώντας σε πολλές περιοχές τους 30 και 35 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων η αλλαγ...

Φόρτωση άρθρων...