Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Πόρος: Παραμένουν υπό κράτηση οι δύο Τούρκοι που συνελήφθησαν για κατασκοπεία με drone

Ελλάδα

Δίωξη για όλα τα αδικήματα που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία άσκησε ο εισαγγελέας Πειραιά στους δύο Τούρκους, οι οποίοι συνελήφθησαν γιατί παρακολουθούσαν με drone στρατιωτικές εγκαταστάσεις στον Πόρο.

Ο εισαγγελέας παρέπεμψε τους δύο Τούρκους κατηγορούμενους για κατασκοπεία σε ανακριτή, ενώπιον του οποίου αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί της Παρασκευής. Μέχρι τότε, θα παραμείνουν υπό κράτηση.

Οι δύο Τούρκοι, ηλικίας 48 και 58 ετών, κατάφεραν να φύγουν από τον Πόρο, αλλά εντοπίστηκαν στη Μονεμβασιά, όπου και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι είναι τουρίστες και ότι χρησιμοποίησαν το drone προκειμένου να καταγράψουν τις ομορφιές του νησιού του Σαρωνικού Κόλπου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Φόρτωση άρθρων...