Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Πώς έγινε το τροχαίο με τον νεκρό 20χρονο στη Βούλα

Ελλάδα

Μία ακόμη τραγωδία συνέβη στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη Βούλα με θύμα έναν 20χρονο και μια συνομήλική του να νοσηλεύεται πολύ σοβαρά στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 03:45 της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα δύο νεαρά παιδιά εκινείτο στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη. Κάποια στιγμή εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε ένα δέντρο στο ύψος του πρώην ΠΙΚΠΑ στη Βούλα.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η οποία απεγκλώβισε τα δύο νεαρά άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους. Διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου ο 20χρονος νεαρός δυστυχώς κατέληξε. Η 20χρονη φίλη του νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

Το όχημα βγήκε από το οδόστρωμα και σύρθηκε μέχρι τις ράγες του Τραμ έχοντας μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Τώρα, η 20χρονη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κρήτη: 44χρονη έπαθε ανακοπή μπροστά στα μάτια του παιδιού της στο κέντρο του Ηρακλείου

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο του Ηρακλείου όταν μια 44χρονη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της στην πλατεία Κορνάρου, με τους διερχόμενους να καλούν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με...

Πάσχα: Κλειστά για τρεις ημέρες τα σούπερ μάρκετ - Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Αλλαγές στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ φέρνει η μεταφορά της Πρωτομαγιάς. Λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή στις 7 Μαΐου, τα σούπερ μάρκετ θα κατεβάσ...

Φόρτωση άρθρων...