Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Πώς εντοπίστηκε το «ξεχασμένο» φιαλίδιο αίματος της Τζωρτζίνας

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες πληροφορίες αναφορικά με το φιαλίδιο αίματος της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη. 

Πρόκειται για το φιαλίδιο που μεταφέρθηκε χθες από το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο της Πάτρας στην Αθήνα από ειδική εταιρεία, συνοδεία κλιμακίου του Τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Το φιαλίδιο βρισκόταν τοποθετημένο σε ψυγείο που υπάρχει στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, και όχι στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news.

Πρόκειται για ψυγείο που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση διάφορων σκευασμάτων, γενικής χρήσης, ενώ πολλές φορές το χρησιμοποιούν και οι γιατροί της κλινικής για να συντηρήσουν τα γεύματά τους.

Το αίμα που περιέχει το φιαλίδιο είχε ληφθεί από την 9χρονη στις 8 Απριλίου 2021 για έναν τυπικό μικροβιολογικό έλεγχο, για τα επεισόδια σπασμών που μετέφερε η μητέρα κατά την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το συγκεκριμένο δείγμα είχε κρατηθεί, ενώ σύμφωνα με το πρωτόκολλο, τα αντίστοιχα δείγματα απορρίπτονται σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά τις πρώτες 24 ώρες.

Μετά την παράδοση της έκθεσης από τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, στην 18η Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, φαίνεται να ζητήθηκε να γίνει έρευνα στο νοσοκομείο προκειμένου να εξακριβωθεί αν υπάρχει ο,τιδήποτε μπορεί να φέρει γενετικό υλικό της Τζωρτζίνας.

Λίγες ημέρες αργότερα, εντοπίστηκε το συγκεκριμένο φιαλίδιο, ξεχασμένο στο ψυγείο της Παιδιατρικής Κλινικής.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Φόρτωση άρθρων...