Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πώς λειτουργούν σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα εμπορικά καταστήματα για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν τα τελευταία ψώνια των εορτών.

Το προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο, έχει ως εξής: 09:00-20:00.

Την Κυριακή 1/1/2023 και τη Δευτέρα 2/1/2023, τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου του 2023 τα καταστήματα θα επανέλθουν στο κανονικό ωράριό τους.

Στο μεταξύ, σύγχυση επικρατεί σχετικά με το άνοιγμα καταστημάτων και σούπερ μάρκετ στις 2 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, έντονη αντιπαράθεση μεταξύ εμπορικών επιχειρήσεων και εμποροϋπαλλήλων έχει ξεσπάσει με αντικείμενο τη λειτουργία ή όχι των εμπορικών καταστημάτων τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023.

Αντιπαράθεση υπάρχει και μεταξύ των εμπορικών επιχειρήσεων, καθώς άλλες δηλώνουν ότι θα ανοίξουν τα καταστήματά τους, ενώ άλλες δηλώνουν ότι θα τα κρατήσουν κλειστά. 

Τι ισχύει στη Θεσσαλονίκη

Με τη σειρά του και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει ανακοινώσει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της πόλης.

Την Πρωτοχρονιά και στις 2 Ιανουαρίου, τα καταστήματα θα είναι κλειστά, ενώ παραμονή θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου του 2023 τα καταστήματα θα επανέλθουν στο κανονικό ωράριό τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς, επί ποδός η Τροχαία - Γεμάτα τα πλοία, τα αεροπλάνα και τα ΚΤΕΛ

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Μεγάλη Παρασκευή: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές

Το μεσημέρι θα ανοίξουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές. Συγκεκριμένα: - τα ε...

Φόρτωση άρθρων...