Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Πως ο Μανωλάς με «χρυσή» κεφαλιά απέκλεισε την Μπαρτσελόνα (Video)

Ελλάδα

Κι οι δύο (Μάντσεστερ Σίτι, Ρόμα) αναζητούσαν μια ανατροπή μετά από ήττες με τρία γκολ διαφορά (από Λίβπερουλ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα)... Κι οι δύο ξεκίνησαν με γρήγορο γκολ (στο 2' ο Ζέσους το 1-0 για την Σίτι, στο 6' ο Τζέκο το 1-0 για την Ρόμα), αλλά τελικά ιστορία γράφτηκε στο "Ολίμπικο" της Ρώμης.

Εκεί όπου οι "τζιαλορόσι" έλιωσαν κυριολεκτικά τους "μπλαουγκράνα" κι ο Κώστας Μανωλάς με φοβερή κεφαλιά στο 82' κέρασε φαρμάκι τον άλλοτε προπονητή του στον Ολυμπιακό Ερνέστο Βαλβέρδε διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 με το οποίο η Ρόμα επέστρεψε σε ημιτελική φάση του Champions League μετά από 34 χρόνια!!!

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν πραγματικά απροσπέλαστος, «καταπίνοντας» κυριολεκτικά Μέσι, Σουάρες κι όποιον άλλον επιθετικό της Μπαρτσελόνα πλησίαζε την περιοχή της Ρόμα…

Με την ομάδα του όμως να απέχει ένα γκολ από το θαύμα της ανατροπής, ο Μανωλάς άφησε στο 82’ την άμυνα, βρέθηκε στην περιοχή της Μπαρτσελόνα και με γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στην άλλη γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Τερ Στέγκεν βάζοντας φωτιά στο Ολίμπικο, αλλά και σ’ όλη την αιώνια πόλη!

Δείτε το γκολ του Έλληνα άσου με το οποίο η Ρόμα έγραψε ιστορία, επιστρέφοντας μετά από 34 χρόνια σε ημιτελική φάση Champions League.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Πνίγεται» από την σκόνη η Κρήτη - Μέτρα προστασίας για τους ενήλικες καρδιοπαθείς και τα παιδιά

Στα μέτρα που πρέπει και λάβουν οι πολίτες, αντιμετωπίζοντας το φαινόμενο μεταφοράς σκόνης από τη Σαχάρα, αναφέρεται σε ανακοίνωση της η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτη...

Μενίδι: Τη Δευτέρα απολογείται ο αμετανόητος γυναικοκτόνος -Η κόρη της 40χρονης έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ

Ο 50χρονος, ο οποίος δήλωσε αμετανόητος για το έγκλημα, κακοποιούσε συστηματικά την άτυχη γυναίκα, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή το μεσημέρι της Πέμπτης.

Βόλος: Ψάρεψαν παράνομα χιλιάδες αχινούς

Είχαν βαλθεί να ξεκληρίσουν τον πληθυσμό των αχινών τρεις αλλοδαποί που ψάρεψαν χιλιάδες από την θαλάσσια περιοχή στον οικισμό του Μαράθου στον Δήμο Βόλου, παρ' όλο που θεωρούνται ...

Φόρτωση άρθρων...