Δευτέρα
08 Δεκεμβρίου 2025

Πως σχολίασε η Σοφία Μητσοτάκη την αλλαγή στην εμφάνιση του πατέρα της (Photo)

Ελλάδα

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται η μεγαλύτερη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβα Γκραμπόβσκι, Σοφία, και άδραξε την ευκαιρία ευχαριστήσει δημοσίως τους γονείς της μέσα από τα social media.

Η Σοφία Μητσοτάκη, πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη γράφοντας πόσο τυχερή αισθάνεται που έχει αυτούς τους γονείς.

Η κόρη του Προέδρου της ΝΔ σχολίασε και το νέο λουκ που είχε για λίγο έστω ο πατέρας της, όταν εμφανίστηκε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας σε σύσκεψη στην Πειραιώς με γένια λίγων ημερών.

Μπορεί την επόμενη ημέρα να ξυρίστηκε, ωστόσο, όπως φαίνεται, στην κόρη του Σοφία άρεσε αυτή η αλλαγή.

«Τον προτιμώ με τα γένια» σχολίασε η 20χρονη κόρη του προέδρου της ΝΔ στέλνοντάς του σαφέστατα το μήνυμα να τα αφήσει ξανά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τροχαίο στη βόρεια Εύβοια, νεκρός ο οδηγός

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής ώρα στη βόρεια Εύβοια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία...

Κλιμακώνουν οι αγρότες: Συνεχίζουν με νέα μπλόκα σε εθνικές, επαρχιακές οδούς και τελωνεία - Στόχος να μείνουν στους δρόμους μέχρι τις γιορτές

Αποφασισμένοι να τραβήξουν στα άκρα τον αγώνα τους, δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν αν δεν δουν συγκεκριμένες λύσεις στα βασικά τους αιτήματα.

Φόρτωση άρθρων...