Κυριακή
04 Δεκεμβρίου 2022

Σε ποιες περιοχές τα σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω χιονιών

Τη λειτουργία των σχολικών μονάδων επηρεάζουν οι έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται από χθες στη Δυτική Μακεδονία.

Με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών, Γιώργου Δασταμάνη, σήμερα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά οι παιδικοί σταθμοί.

Ακόμα, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και στους δήμους, Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί, βρεφικοί σταθμοί τα ΚΔΑΠ καθώς και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. του Δήμου Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και στους δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και στους δήμους, Εορδαίας και Σερβίων τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, στο δήμο Κοζάνης και στο δήμο Βοΐου θα λειτουργήσουν στις 10:00 π.μ. ενώ στο δήμο Βελβεντού η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9:15 π.μ.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα επίσης τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Νάουσας λόγω χαμηλών θερμοκρασιών. Με νέα απόφαση του Δημάρχου Νάουσας, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού, κλειστές θα παραμείνουν και σήμερα οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου. 

Τα μαθήματα στις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες θα γίνουν με τηλεκπαίδευση. Ακόμα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ και τα ΚΔΑΠ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...