Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Προφυλακίστηκε ο Αιγύπτιος που απήγαγε και ξυλοκόπησε την 30χρονη πρώην σύντροφό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος Αιγύπτιος που απήγαγε και ξυλοκόπησε άγρια την 30χρονη πρώην σύντροφό του που κατάγεται από τη Βουλγαρία.

Το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς ο 34χρονος απήγαγε 30χρονη από σπίτι στο Γαλάτσι και την πήγε στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελεήμονα. Εκεί την ξυλοκόπησε άγρια, την κρατούσε όμηρο, ενώ απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα με φιάλη υγραερίου. 

Στην κατάθεσή της, η 30χρονη είπε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 34χρονος την χτυπούσε, ενώ αποκάλυψε πως έχει υπάρξει και δεύτερο θύμα του.

Πριν από δύο χρόνια, μετά από ένα καβγά που είχε το ζευγάρι, ο Αιγύπτιος της εκμυστηρεύθηκε ότι μια πρώην κοπέλα του τον έχει κατηγορήσει για ξυλοδαρμό. Ο Αιγύπτιος δεν αρνήθηκε ότι χτύπησε τη συγκεκριμένη κοπέλα θέλοντας έτσι να δείξει στην 30χρονη πως δεν θα διστάσει να το ξανακάνει.

Ωστόσο, αν και η ίδια δεχόταν συχνά τη βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της δεν είχε σκεφτεί να τον καταγγείλει, καθώς φοβόταν την αντίδρασή του. Όμως, το μεσημέρι του Σαββάτου ο 34χρονος ήταν εκτός ελέγχου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τρεις συλλήψεις για αρχαιοκαπηλία στη Θεσσαλονίκη – Έκρυβαν εικόνες Αγίων, ιερά αντικείμενα και αρχαία νομίσματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων, ενός 61χρονου, της 55χρονης συζύγου του και μίας 83χρονης γυναίκας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθ...

Φόρτωση άρθρων...