Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Προφυλακίστηκε ο εμπρηστής του Αυλώνα - Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

O αρμόδιος ανακριτής διέταξε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης

Ελλάδα

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε στον απόηχο της απολογίας του ο 45χρονος ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος στην περιοχή του Αυλώνα.

Οι δικαστικές αρχές έδωσαν εντολή για να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον κατηγορούμενο για να διαπιστωθεί αν ισχύει ο ισχυρισμός του ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε στην απολογία του αθώος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Κωνσταντίνο Γώγο, ισχυριζόμενος ότι είχε προσαχθεί κι άλλος ύποπτος ο οποίος όμως δεν συνελήφθη ποτέ.

Σε περίπτωση που η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη διαπιστώσει ότι ο κατηγορούμενος πάσχει από κάποια ψυχική νόσο, σύμφωνα με το συνήγορο του, η κράτηση του θα συνεχιστεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Επίσης σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δεν υπάρχει βίντεο που να τον δείχνει να βάζει φωτιά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Συνελήφθησαν 25 άτομα για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε αστικά λεωφορεία

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάτρα, έπειτα από τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ομάδα νεαρών βγήκε έξω από...

Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, αναμένονται μόνο τοπικές βροχές στη Μακεδονία και το Ιόνιο, αυξημένα μποφόρ στο Αιγαίο και θερμοκρασίες ως 25 βα...

Φόρτωση άρθρων...