Κυριακή
14 Ιουλίου 2024

Πρώην ντράμερ: Φυλάκιση τεσσάρων ετών με αναστολή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Ένοχος για την μία από τις τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιών που κατηγορείτο, κρίθηκε ο πρώην ντράμερ. Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με αναστολή.

Του αναγνώρισε και τα δύο ελαφρυντικά που αιτήθηκαν οι δικηγόροι του: του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Η αναστολή του χορηγήθηκε με την επιβολή του περιοριστικού όρου της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ωστόσο ο καταδικασμένος πλέον, θα επιστρέψει στη φυλακή καθώς εκτίει ποινή κάθειρξης πέντε ετών που του έχει επιβληθεί από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου στον Ωρωπό την περίοδο 2011-2013.

Το δικαστήριο απάλλαξε τον πρώην μουσικό από τις άλλες τρεις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που αντιμετώπιζε, καθώς έκρινε πως στις συγκεκριμένες έχει τελεστεί αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα που έχει πλέον παραγραφεί. 

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της έδρας: «Δεν είχαν διάρκεια και ένταση οι πράξεις. Έγιναν πάνω από τα ρούχα και ήταν στιγμιαίες».

Η εισαγγελέας της έδρας Ευγενία Σταθουλοπούλου είχε προτείνει την απαλλαγή του 70χρονου, λόγω αμφιβολιών, για τις δυο περιπτώσεις και λόγω παραγραφής για τις άλλες δύο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...