Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Πήλιο: Προς ταυτοποίηση το ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοείται – Το τατουάζ και τα επόμενα βήματα

Ελλάδα

Στο ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοείται εικάζεται ότι ανήκουν οι δύο σοροί, ενός άνδρα και μιας γυναίκας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, που εντοπίστηκαν χθες Τετάρτη 13/09 και την περασμένη Παρασκευή 08/09 σε θαλάσσιες περιοχές του Πηλίου.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας της Θεοτόκου νότια του Πηλίου την Παρασκευή 08/09. Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, έχει αποσταλεί DNA στην αρμόδια διεύθυνση της ΕΛ.ΑΣ και θα χρειαστούν 20 ημέρες για την ταυτοποίηση.

Για τον άνδρα πέρα από τη διαδικασία με το DNA όπου ισχύει η ίδια διαδικασία, επειδή έχει κάποιο τατουάζ αναμένεται επίσημη αναγνώριση από τους οικείους του από φωτογραφίες μέσω της πρεσβείας.

Η σορός του είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή Μουρτιά Πηλίου από στελέχη του λιμενικού σώματος.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί δύο εβδομάδες πριν τα ίχνη του να χαθούν, στο Πήλιο.

Η 35χρονη επισκεπτόταν οικογενειακώς από τα παιδικά της χρόνια το Πήλιο, έναν τόπο που αγάπησε και ο σύζυγός της και αποφάσισαν εκεί να ενώσουν τις ζωές τους, στην Αργαλαστή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Φόρτωση άρθρων...