Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Νόμος Ημαθίας: Προσλήψεις εκπαιδευτών στο κέντρο εκπαίδευσης αεροπορίας στρατού

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού της Αλεξάνδρεια του νομού Ημαθίας ανακοινώνει την πρόσληψη έξι καθηγητών για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ), καθώς και οι προσληφθέντες πρόκειται να λάβουν ωριαία αποζημίωση.

 

Οι προσληφθέντες για τη συγκεκριμένη προκήρυξη θα είναι Ανώτατοι ή Ανώτεροι Αξιωματικόι, κάτοχοι στρατιωτικού πτυχίου Χειριστή Ε/Π ή Α/Φ, ο καθένας από τους οποίους θα διδάξει τα παρακάτω 6 μαθήματα:

 

  • Βασικές Αρχές Πτήσης Ε/Π
  • Επικοινωνίες VFR, IFR
  • Γενική Ναυτιλία
  • Γενικές Γνώσεις Συστημάτων Ε/Π
  • Επιδόσεις και Σχεδίαση Πτήσης
  • Επιχειρησιακές ΔιαδικασίεςΥποβολή αιτήσεων

 

Υποβολή αιτήσεων 

 

Η υποβολή αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη, θα γίνεται προσωπικά από τους υποψηφίους στο ΚΕΑΣ, στην διεύθυνση: Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού, Στρατόπεδο «Μακεδονομάχου Πρόϊου», οδός Παλαοχώρι & 45ο χιλιόμετρο Βέροιας - Θεσσαλονίκης, Αλεξάνδρεια, Τ.Κ 59300.

Έναρξη και λήξη υποβολής αιτήσεων

 

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων είναι η 1η Ιουλίου, ενώ η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 15η Ιουλίου 2022.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σέρρες: Ιερόσυλος μπήκε σε εκκλησία, έκλεψε το παγκάρι, εικόνες και σταυρούς, αλλά συνελήφθη

Στη σύλληψη ενός 58χρονου για κλοπή προχώρησαν χθες το πρωί αστυνομικοί του τμήματος Βισαλτίας. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μια ώρα νωρίτερα, την ίδια ημέρα, ο 58χρ...

Φόρτωση άρθρων...