Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 28χρονος για την ασέλγεια σε βάρος 4χρονου στο Αγρίνιο

Ελλάδα

Προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες ζήτησε και πήρε από τον στρατιωτικό ανακριτή στα Ιωάννινα ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρους ενός αγοριού 4 ετών.

Το αίτημα του 28χρονου κατηγορουμένου έγινε δεκτό, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί η ημερομηνία απολογίας.

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Κραβαρίτη δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, λέγοντας πως η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος τετράχρονου αγοριού είχε σοκάρει το Αγρίνιο, όταν ήρθε στη δημοσιότητα στις αρχές του 2022 μετά από όσα είχε πει η Σοφία Μπεκατώρου, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε 200 ακόμα μαρτυρίες κακοποίησης. 

Ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του, σύμφωνα με τις τότε αποκαλύψεις. Η γυναίκα ήταν το πρόσωπο που κρατούσε το παιδί (baby sitting) και ο γιος της είχε πρόσβαση στο αγοράκι. 

Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποιες από τις ζωγραφιές του. Έπειτα, απευθύνθηκαν σε ειδικό ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...