Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο πατέρας του άτυχου βρέφους στην Αρτα

Ελλάδα

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο τραγικός πατέρας από την Άρτα που ξέχασε το μωρό του επί ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα συνοδευόμενος από αστυνομικούς. Αφού πήρε προθεσμία, επέστρεψε στο νοσοκομείο, στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος σε δωμάτιο στο πνευμονολογικό τμήμα.

Οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους έχει επαφή είναι οι γονείς του.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα συνεχίζει να είναι σε κατάσταση σοκ, ζητάει διαρκώς το μωρό της και οι γιατροί προκειμένου να παραμείνει ήρεμη της χορηγούν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Είχε φιμέ τζάμια το αυτοκίνητο και δεν είδε κανείς το βρέφος

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δηλώσεις του Μιχάλη Γιαννάκου, προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, στο Open, το ΙΧ είχε φιμέ τζάμια και για αυτό το μωρό δεν έγινε αντιληπτό από τους περαστικούς: Το αυτοκίνητο «ήταν σε ένα σημείο από όπου διέρχονται πολίτες αλλά είχε φιμέ τζάμια και κανείς δεν το είδε.

Το παιδί έφτασε στις τρεις παρά πέντε στο νοσοκομείο με τους γονείς του που το μετέφεραν νεκρό στα επείγοντα. Επειδή είναι η ώρα που αλλάζει η βάρδια έμειναν πίσω όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που σχολούσαν και έπεσαν πάνω στο παιδί. Έκαναν πολλά παραπάνω από όσα επιβάλλει το πρωτόκολλο. Δυστυχώς δεν στάθηκαν τυχεροί. Υπάρχει πολύ μεγάλη θλίψη στο προσωπικό του νοσοκομείου για αυτή την τραγωδία» προσέθεσε ο κ. Γιαννάκος, διαψεύδοντας ότι ο πατέρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φόρτωση άρθρων...