Σαββάτο
27 Δεκεμβρίου 2025

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων

Ελλάδα

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που κατά τόπους φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Διονύσιος Σολωμός» για Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο και Θήρα.

Ακόμα, για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων, ενώ για τα πλοία κλειστού τύπου τα δρομολόγια γίνονται κατά περίπτωση και έπειτα από έγκριση του πλοιάρχου.

Κλειστά είναι τα πορθμεία Αγία Μαρίνα - Νέα Στύρα και Ρίο - Αντίρριο. 

Στη βόρειο Ελλάδα δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων στις γραμμές Πρίνου - Καβάλα και Κεραμωτή - Θάσο.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν πριν από την αναχώρησή τους καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές δρομολογίων που έχουν προκύψει λόγων των καιρικών συνθηκών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βαρδούσια: Ανασύρθηκαν οι σοροί των τεσσάρων ορειβατών - Βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, λένε στελέχη της ΕΜΑΚ

Οι σοροί των 4 ορειβατών που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια θα μεταφερθούν με ελικόπτερο στο γήπεδο της Ιτέας και από εκεί με ασθενοφόρα στην Άμφισσα και την Αθήνα

Συνελήφθη 29χρονη στο «Ελ. Βενιζέλος» με πάνω από 24 κιλά κάνναβης στις αποσκευές της

Συνελήφθη την Παρασκευή (26/12) στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» μια 29χρονη, μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιούνταν στην εξαγωγή κάνναβης (skunk)...

Φόρτωση άρθρων...