Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Πέθανε βρέφος 15 μηνών στο νοσοκομείο

Σε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού φαίνεται πως οφείλεται ο θάνατος του βρέφους. Αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων,

Ελλάδα

Ένα βρέφος μόλις 15 μηνών πέθανε στο Μποδοσάκειο Nοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα τα ξημερώματα.

Tο αγοράκι διακομίστηκε με υψηλό πυρετό στην Παιδιατρική Κλινική την Τρίτη το βράδυ, γύρω στις 23:00, όπου και παρά τις συνεχείς προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τέσσερις ώρες αργότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η αιτία θανάτου του βρέφους φαίνεται πως ήταν η βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι μεταφέρθηκε με υψηλό πυρετό στην Παιδιατρική Κλινική γύρω στις 23:00 της Τρίτης και λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Η νεκροψία - νεκροτομή που έγινε στη σορό του ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς είχαν μεταφέρει και νωρίτερα, την ίδια ημέρα, το παιδί στο νοσοκομείο, όμως δεν κρίθηκε ότι πρέπει να παραμείνει για παρακολούθηση από τους γιατρούς και επέστρεψε σπίτι του.

Λίγες ώρες αργότερα οι γονείς που διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ήταν καλά στην υγεία του το πήγαν ξανά στο νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Φόρτωση άρθρων...