Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Πύργος: Καταγγελίες για άνδρα που κυκλοφορεί τις νύχτες με ρόπαλο και πριόνι

Μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί στον Πύργο μετά τις καταγγελίες ότι τις νύχτες άνδρας κυκλοφορεί κρατώντας ένα πριόνι και ένα ξύλινο ρόπαλο και κυνηγά πολίτες.

Σε άλλες αναφορές γίνεται λόγος για τσεκούρι. Ο άνδρας κυκλοφορεί τις νύχτες στο διάστημα 2 με 5 τα ξημερώματα.

Η Αστυνομία που έχει ενημερωθεί για το θέμα, αναζητά το άτομο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες γνωρίζουν την ταυτότητά του.

Το άτομο αυτό τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου καταγγέλθηκε ότι άρχισε να κυνηγά πολίτες στην οδό Ρήγα Φεραίου κρατώντας τα αντικείμενα στα χέρια του, σύμφωνα με το ilialive.gr.
 
Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Όμως, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να έχει εξαγριωθεί, επειδή υπάρχουν άτομα που τον περιπαίζουν για πρόβλημα που αντιμετωπίζει και επηρεάζει την εμφάνισή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία, αλλά έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – Τι να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους το πρωί και βαθμιαία μεταβλητούς στα 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 25 βαθμών Κελσίου.

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε πιστόλι κρυμμένο μέσα σε τοίχο κελιού -Τι είδαν οι αστυνομικοί

Ένα πιστόλι βρέθηκε κρυμμένο μέσα στον τοίχο κελιού στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι αρχές του σωφρονιστικού ιδρύματος καθώς και αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και βρήκαν το όπλο...

Φόρτωση άρθρων...