Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Πύργος: Νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικης - Δύο συλλήψεις

Νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικης βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στον Πύργο Ηλείας.

Οι έρευνες για νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικης βρίσκονται σε εξέλιξη, με εμπλεκόμενα τουλάχιστον δύο άτομα έως τώρα, βάσει των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί από την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, την άκρη του νήματος βρήκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όπου το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης σε γειτονιά της πόλης εντόπισαν έναν αλλοδαπό να κινείται και να συμπεριφέρεται ύποπτα, ενώ λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και το δεύτερο άτομο, ημεδαπός, μαζί με την ανήλικη Ρομά.

Με βάση τις ίδιες πηγές ο νεαρός Έλληνας φέρεται να έκλεινε ραντεβού για να εκδίδει την ανήλικη Ρομά σε διάφορους άντρες. 

Στην προκειμένη περίπτωση ο νεαρός άντρας φέρεται να κανόνισε ερωτικό ραντεβού ανάμεσα στον αλλοδαπό και το κορίτσι, στο σπίτι του πρώτου, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήγαγαν τους δύο άνδρες, ενώ την περαιτέρω έρευνα ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, που κατά πληροφορίες πληροφορίες έχουν φτάσει σε σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Η ανήλικη που αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, φέρεται να υποστήριξε πως αυτό δεν είναι το πρώτο ερωτικό ραντεβού που είχε με τον αλλοδαπό και πως εξαναγκάστηκε στην σεξουαλική επαφή μαζί του. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Οι δύο φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Ηλείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα στην Σταδίου - Συνελήφθη 20χρονος οδηγός ΙΧ

Έναν 20χρονο οδηγό ΙΧ αυτοκίνητου, που προχώρησε σε πολλαπλές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί...

Φόρτωση άρθρων...