Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Κορωπί: Πυροβολισμοί έξω από ΚΕΠ - Ένας τραυματίας

Ελλάδα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας άνδρας, άνοιξε πυρ κατά ενός άλλου, έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί.

To θύμα φέρει τραύμα στο πόδι και διακομίζεται στο Νοσοκομείο «Ερυθρό Σταυρό» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές αναζητούν ένα ασημί όχημα το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο δράστης, ο οποίος πυροβόλησε άλλο άτομο που επέβαινε σε λευκό αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα, καθώς με το που εμφανίστηκε ο άνδρας, περίπου στις 11, έξω από τα ΚΕΠ τον προσέγγισε ένα αυτοκίνητο και τον πυροβόλησαν. Ερευνάται αν εμπλέκεται και δεύτερο όχημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εμπλεκόμενοι είναι ένας Αλβανός και ένας Ρομά.

Ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για περιστατικό μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο δήμαρχος εξήγησε πως η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται έξω από το ΚΕΠ και όταν οι υπάλληλοι εξυπηρετούσαν «την περίπτωση Αλβανών Ρομά, κάποιοι ομόφυλοι τους, πυροβόλησαν τον έναν που περίμενε έξω».

«Φαντάζεστε τι συμβαίνει στην πόλη μας; 11 χρόνια είμαι δήμαρχος και προειδοποιώ συνέχεια την αστυνομία για τις ενέργειες αυτών των ανθρώπων», πρόσθεσε ο Δημήτρης Κιούσης και επανέλαβε πως υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των διακινητών ναρκωτικών.

«Καίνε ο ένας το σπίτι του άλλου, πυροβολούνται μεταξύ τους, όλο το Λεκανοπέδιο έρχεται εδώ για να πάρει ναρκωτικά», κατήγγειλε ο δήμαρχος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Αρσένιος, Αρσένης, Αρσενία, Αρσίνα, Αρσινόη Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία Μήλιος, Μήλης, Μηλιώ, Μ...

Ραγδαία αλλαγή του καιρού: Πέφτει έως 9 βαθμούς η θερμοκρασία - Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες και η αφρικανική σκόνη

Αλλαγή θα σημειώσει ο καιρός αύριο, Πέμπτη, και μεθαύριο, Παρασκευή, με κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας να είναι οι βροχές, οι καταιγίδες, η πτώση της θερμοκρασίας και η αφρικ...

Φόρτωση άρθρων...