Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Πυροβολισμοί σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία – Ένας νεκρός

Ελλάδα

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (22/2), λίγο μετά τις 12:30, σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία με συνέπεια ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Το θύμα, το οποίο τραυματίστηκε στην κλείδα από σφαίρα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που έπεσαν στο καφέ με ναργιλέδες επί της οδού Κασταμονής, βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση του θύματος. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πήγες, πρόκειται για νεαρό άνδρα, με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος χαρακτηρίζεται «παράπλευρη απώλεια».

Πώς έγινε το συμβάν με τους πυροβολισμούς στη Νέα Ιωνία

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα, επίσης Αλβανών, έφτασε με πανάκριβα αυτοκίνητα στο εν λόγω κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αρχικά μπήκαν σε αυτό τέσσερα άτομα και κάθισαν σε έναν χώρο VIP, ενώ μετά από λίγη ώρα έφτασαν και κάθισαν στην ίδια παρέα ακόμα τρία στόμα. Τα αίματα άναψαν πολύ γρήγορα, καθώς, μέχρι να φτάσει η σερβιτόρα με τα νερά, είχε ήδη ξεκινήσει καβγάς ανάμεσά τους.

Η φασαρία μεταξύ τους μεταφέρθηκε και στον χώρο έξω από τα VIP του καταστήματος, εκεί όπου καθόταν το θύμα, το οποίο δεν είχε σχέση μαζί τους. Ξαφνικά, ένας από την παρέα των επτά έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει το θύμα στον ώμο, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις προκειμένου να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ, μεταξύ των οποίων από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, καθώς και από μια σερβιτόρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Φόρτωση άρθρων...